tel. 09 210 69 69   •   info@pccaritas.be

De Keiberg

Aanbod

De Keiberg biedt arbeidszorg en arbeidstrajectbegeleiding aan.

  • Arbeidszorg: aanbieden van arbeidsmatige activiteiten in de verschillende ateliers

  • Arbeidstrajectbegeleiding: procesmatige individuele begeleiding ter voorbereiding op tewerkstelling, opleiding of vrijwilligerswerk. Dit kan gebeuren via atelierwerking in het arbeidscentrum of via stage in een regulier of maatwerkbedrijf.

Atelierwerking

Administratie
Administratieve taken zoals opmaken van uurroosters/maandelijks overzicht van in- en uitstap, bestellen van middagmalen, bijhouden van ziektes en verloven,...

Keuken en onderhoud
De medewerkers van keuken en onderhoud helpen mee met het zetten van koffie, het afruimen van tafels, was en strijk, afwassen en het onderhouden van de keuken.

Fietsenatelier
In het fietsenatelier hebben we reeds jaren ervaring met de assemblage van nieuwe stads- en kinderfietsen. Dit doen we in opdracht van een fietsfabrikant uit Wetteren. Daarnaast kan u er terecht voor het onderhoud en herstel van je fiets.

Semi-industrieel atelier
In het semi-industrieel atelier worden verschillende routinematige handelingen uitgevoerd zoals het verpakken van dweilen, zeemleren, vaatdoeken,…

Houtatelier
In het houtatelier specialiseren we ons in het maken van geboorteartikelen: zoals verschillende soorten puzzeltjes, magneten, sleutelhangers,…  Eigen ideeën worden voor u ontworpen en uitgevoerd. Naast geboorteartikelen vervaardigen we ook een ruim gamma aan houten speelgoed en decoratieve voorwerpen zoals inlegpuzzels, weekkalenders, naamkapstokken, naamtreintjes. Er worden ook m² tuintjes, tuinstoelen en bloembakken uit palettenhout gemaakt. Alles kan besteld en gekocht worden in onze winkel of via de webshop.

Mozaïekatelier
In dit atelier wordt creativiteit gecombineerd met techniek.
Wilt u iemand verrassen met originele voorwerpen in glasmozaïek, dan bent u bij ons op het juiste adres. U vindt er theelichtjes, mozaïeklampen in verschillende vormen en kleuren, dienplateaus, spiegels met mozaïekrand, onderleggers en nog veel meer. Alle artikelen kunnen besteld en gekocht worden in onze winkel of via de webshop.

Tuinatelier
Medewerkers van het tuinatelier telen en verwerken groetnen, fruit en kruiden tot soep, confituur, taart, kruidenpakketjes, ...

Meer info:

Arbeidscentrum De Keiberg
Hundelgemsesteenweg 270
9820 Merelbeke
tel 09 210 47 70
info [at] keiberg [dot] be

Openingsuren:

Winkel          Fietsenatelier

Maandag              9u-12u        gesloten
Dinsdag                 9u-12u        13u-16u
Woensdag            9u-12u        gesloten
Donderdag           9u-12u        13u-16u
Vrijdag                   9u-12u        13u-16u

kliik hier voor een kaartje in google maps.

Neem een kijkje in onze webshop