tel. 09 210 69 69   •   info@pccaritas.be

Stem Huguette tot warmste vrijwilliger van Oost-Vlaanderen!

"Ik word er nu 83 en kom ik nog altijd met plezier. Ik kom hier graag, dit is voor mij mijn thuis."

Vrijwilliger Huguette

Huguette  is een bekend gezicht bij PC Caritas: na een jarenlange carrière als collega in het ziekenhuis, ging ze na haar pensioen aan de slag als vrijwilliger. Al meer dan 20 jaar komt ze dagelijks vrijwilligerswerk doen.

Dat verdient een pluim, vond afdeling Meander. Het team stelde Huguette kandidaat voor de titel van Warmste Vrijwilliger, een wedstrijd georganiseerd door Provincie Oost-Vlaanderen.

Het verhaal van Huguette kon alvast harten winnen, want uit meer dan honderd inzendingen schopte ze het tot de laatste 5 finalisten. Om de titel weg te kapen, heeft ze enkel nog massaal stemmen nodig.

Warme oproep dus, om te STEMMEN STEMMEN STEMMEN op Huguette als Warmste Vrijwilliger van Oost-Vlaanderen! Dat doe je als volgt:

• Surf naar www.dewarmstevrijwilliger.be/stem
  • Klik op de foto van Huguette (uiterst links)
  • Vul je mailadres in en klik op stem
  • Je krijgt een mailtje waarmee je je stem moet bevestigen

BEDANKT!