tel. 09 210 69 69   •   info@pccaritas.be

Internationale training hippotherapie

De eerste week van de zomervakantie verwelkomt PC Caritas een internationaal publiek van hippotherapeuten voor de EAGALA-opleiding die al voor de tweede keer in onze manege georganiseerd wordt.

EAGALA (kort voor ‘Equine Assisted Growth And Learning Association’) is een internationale non-profit vereniging, verspreid over 41 landen, en verenigt professionelen die paarden en mensen samen aan het werk zetten om de levenskwaliteit en de psychische gezondheid van individuen, families en groepen te verbeteren.

Van 3 tot 7 juli komen 25 deelnemers en 2 lesgeefsters uit alle hoeken van de wereld samen in PC Caritas voor een jaarlijkse internationale training. Onze eigen hippotherapeuten Annemie van Ooteghem en Katia Holderbeke nemen uiteraard deel in naam van PC Caritas.

EAGALA in 2015EAGALA opleiding in PC Caritas (2015)